Contact

    

Prezent în viața citadină, mall-ul este unul dintre polurile economice, sociale și chiar culturale ale urbei. 1Mall reprezintă punctul central al comunității online dintr-un oraș și vine să consolideze puntea dintre cerere și ofertă. Fie că suntem în căutarea unui produs ori a unui serviciu, 1Mall ne permite să găsim acele magazine ori acei prestatori de servicii care operează în aria noastră, reducând la minim timpul petrecut în așteptarea coletului comandat ori a serviciilor rezervate.

Pentru un comerciant, indiferent de tipologia produsului sau a serviciilor oferite, prezența în cel mai modern și dinamic 1Mall al orașului este vitală. Clienții din proximitatea business-ului sunt cei care transformă afacerea dintr-un vis într-o certitudine. Deschizând un “shop” în 1Mall-ul din localitate, sunteți la un click distanță de cei care vă cumpără serviciile sau produsele.

Magazinele din 1Mall sunt amenajate pe 4 etaje și, în funcție de nivelul ales, oferă clienților diverse posibilități de achiziție a produselor și serviciilor. În orice moment magazinul poate fi mutat în 1Mall pe un palier diferit în funcție de necesitățile afacerii iar sutele de domenii în care sunt detaliate produsele sau serviciile transformă „plimbarea” vizitatorului într-o adevărată bucurie, entuziasmul ducând la vizitarea și revizitarea în mod constant a locațiilor din 1Mall de către acesta.

Ai o afacere și vrei un magazin la 1Mall? Nimic mai simplu, indiferent dacă vinzi produse sau prestezi servicii! Înscrie-te chiar acum gratuit și deschide-ți “shop” la 1Mall aici.


Inregistrati-va pentu noutati